Sport - naisten ja miesten hybridipyörät

Hybridipyörä on Sinulle, joka haluat sporttisen, kevyesti rullaavan ja monikäyttöisen pyörän.

Hybridipyörät soveltuvat loistavasti kuntoiluun, työmatkoille, retkille tai arkiseen ajoon. Ajo-asento on hieman urheilullisempi ja pyörä etenee kevyesti ja ketterästi.

Tyypillisesti hybridipyörissä on maastopyöristä tuttu laajan välitysalueen vaihteisto. Yleispätevästi hybridipyörästä löytyykin aina sopiva vaihde kaikkiin tilanteisiin.

Modernit hybridipyörät on varusteltu pääosin tehokkailla levyjarruilla jotka toimivat loistavasti kaikissa olosuhteissa. Levyjarrut ovat myös tunnokkaat ja käyttäjäystävälliset.

Hybridipyörän renkaat rullaavat kevyesti ja ovat mukavat ajaa erilaisilla alustoilla. Hybridipyörä soveltuukin moneen menoon ja erilaisille alustoille. 

Ajo-ominaisuuksien vuoksi sporttisempien jäykkäkeulaisten hybridipyörien suosio on kovassa kasvussa mutta malleja löytyy myös joustohaarukalla varustettuina.

Valmiiden asennuspaikkojen ansiosta hybridipyörä on yleensä helppo varustella henkilökohtaisen käyttötarpeen mukaan. Valtaosa hybridipyöristä soveltuu asianmukaisesti varusteltuna loistavasti myös ympärivuotiseen pyöräilyyn.

Madison hybridipyörät ovat moderneja ja ajoasennoltaan mukavia.

Rungot ovat kevyitä, jäykkiä ja suunniteltu isommallekin pyöräilijälle. Pyörät ovat nopeita, kevyitä käsitellä ja soveltuvat loistavasti myös ympärivuotiseen käyttöön.

Pyörien vaihteistona käytämme laadukkaita ja tunnettuja Shimano -komponentteja. Kaikissa Madison hybridipyörissä on täsmällisesti toimiva, helppokäyttöinen ja urheilulliseen ajoon suunniteltu voimansiirto sekä vaihtimet. Tehokkaat levyjarrut pysäyttävät nopeasti kaikissa sääolosuhteissa.

Kaikki komponentit valitsemme pitkien käyttö ja testiprosessiemme kautta.

Madison Sport -istuimet ja ergonomiset kädensijat ovat laadukkaita, käyttömukavia ja soveltuvat täydellisesti sporttisempaan pyörään.

Kaikissa malleissa on alumiiniset Madison -kaksoisseinämävanteet jotka kestävät käytössä. Mielestämme myös paremman näköiset.

Madison tarjoaa hyvän perusvarustelun valmiina.

Madison hybridipyörissä on lokasuojat, seisontatuki, soittokello ja heijastimet vakiona. 

Pyörää on helppo varustella erilaisilla tarvikkeilla yksilöllisen käyttötarpeen mukaan valmiiden asennuspaikkojen ansiosta. 

Turvallinen valinta

Madison -pyörät on suunniteltu ja valmistettu pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Kaikilla pyörämalleilla on 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuoden takuuaika muilla komponenteilla.

Katso kaikki Madison Sport mallit tästä!