Sport - monikäyttöiset maastopyörät

Maastopyörä on Sinulle, joka haluat monikäyttöisen pyörän sporttiseen ajoon. 

Yleiskäyttöön suunnitellut maastopyörät ovat kotonaan työmatkoilla, retkillä, kuntoilussa tai joka päiväisessä arkikäytössä. Moderni maastopyörä on mukava ja tukeva ajaa kaikilla alustoilla.

Ajo-asento on hieman urheilullisempi ja pyörä melkeinpä janoaa vauhdikasta menoa. Maastopyörässä on nopeasti toimiva laajan välitysalueen vaihteisto jolloin myös jyrkkiin ylämäkiin ja nopeasti vaihtuviin tilanteisiin löytyy aina sopiva vaihde.

Maastopyörissä on lähes poikkeuksetta tehokkaat levyjarrut jotka pysäyttävät nopeasti kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Levyjarrut ovat omiaan nimenomaan maastopyörissä joilla ajetaan vaihtelevaa maastoa erilaisissa olosuhteissa.

Leveät renkaat ovat mukavat ajaa ja antavat loistavan pidon maastosta riippumatta. Modernin maastopyörän renkaat myös rullaavat kuvion ansiosta kevyesti raskaammasta ulkonäöstä huolimatta. 

Valmiiden asennuspaikkojen ansiosta yleiskäyttöön suunniteltu maastopyörä on helppo varustella henkilökohtaisen käyttötarpeen mukaan. Kannattaa varmistaa että tarvittavat asennuspaikat löytyvät pyörästä.

Maastopyörä on monelle loistava yleispyörä joka soveltuu loistavasti myös talviajoon.  

Madison maastopyörät ovat moderneja ja ajoasennoltaan mukavia

Rungot ovat kevyitä, jäykkiä ja suunniteltu isommallekin pyöräilijälle. Rage on nopea, ketterä sekä soveltuu loistavasti erilaisille alustoille. Pyörä on suunniteltu kaikilta osin myös ympärivuotiseen käyttöön soveltuvaksi kumppaniksi. 

Komponentit valitsemme pitkien laatu ja -testiprosessiemme kautta.

Maastopyörien vaihteistona käytämme laadukkaita ja tunnettuja Shimano -komponentteja. Kaikissa Madison maastopyörissä on täsmällisesti toimiva ja urheilulliseen ajoon suunniteltu voimansiirto sekä vaihtimet.

Hydrauliset levyjarrut ovat tunnokkaat, käyttömukavat ja pysäyttävät tehokkaasti kaikissa olosuhteissa. Myös Madison maastureissa on laadukkaat hydrauliset levyjarrut ajomukavuuden vuoksi. 

Säädettävä joustohaarukka tasoittaa maaston epätasaisuuksia. Mekaanisella lukolla varustettu joustohaarukka on lukittavissa kädenkäänteessä ja lisää pyörän monipuolisuutta.

Tyylikkäät ja käyttömukavat MTB Race -istuimet, Supergrip -kädensijat, MGH flat-polkimet soveltuvat täydellisesti sporttisempaan maastopyörään.

Malleissa laadukkaat kasettikeskiöt, navat ja kevennetyt alumiinikammet. Madison -kaksoisseinämävanteet ovat jämäkät ja kestävät käytössä.

Madison tarjoaa hyvän perusvarustelun valmiina

Madison maastopyörämalleissa säädettävä seisontatuki, soittokello ja heijastimet vakiona. 

Pyörää on helppo varustella lisätarvikkeilla yksilöllisen käyttötarpeen mukaan valmiiden asennuspaikkojen ansiosta. 

Turvallinen valinta

Madison -pyörät on suunniteltu ja valmistettu pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Kaikilla pyörämalleilla on 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuoden takuuaika muilla komponenteilla.

Katso kaikki Madison sport mallit tästä!