Madison Jukola

Madison Jukola on todellinen katseen kääntäjä!

Madison Jukola on uniikki kappale aitoa suomalaista osaamista kuten jokainen Madison polkupyörä. 

Pyörä on seitsemän paikkainen ja  lähtöisin Oululaisen pyöräilyn rautaisen ammattilaisen, Kari Laihiaisen kynästä. Pyörä on suunniteltu ja rakennettu pieni pilke silmäkulmassa mutta lopputuloksesta on luonnollisesti tehty parasta mitä rahalla saa. 

Täysin käsityönä valmistetun pyörän suurin haaste laihiaisen mukaan oli käyttäjien yhteenlaskettu massa. Pyörän tulisi teoriassa kantaa 1500 kg painoa ja tämä asetti todella isoja haasteita pyörän suunnitteluvaiheessa. 

Runko, vanteet, renkaat, jokainen yksityiskohta piti laskea erittäin tarkasti koska valmiita ratkaisuja ei ollut olemassa. Laihiaiselle kelpasi tähän projektiin vain mahdollisimman laadukkaat komponentit.

Pyörän päärungoksi  Laihiainen valitsi kokemuksen kautta luotetuksi havaitun Madison Gardan rungot. Valinta oli helppo Laihianen toteaa, halusin mahdollisimman laadukkaan ja jäykän teräsrungon seitsikkooni! Käyttäjäpainohan oli koko projektin suurin haaste. Ohjaintangot ovat tunnetun Harley & Davidsonin valmistamia ja kaikki muutkin komponentit parasta mitä markkinoilta saa! 

Seitsikko on vakaa ajettava ja jokainen istuin on nimikoitu tuttujen Jukolan veljesten mukaan. Matkanopeus pyörällä on noin 20 km/h tunnissa.

Pyörää voi hämmästellä Oulun kaduilla ja se voi myös vuokrata käyttöön isommalla porukalla.

Seitsikkoon on suunniteltu oma kahden hengen sauna joka kulkee tandemin perässä tarvittaessa.

Ainutlaatuinen kokemus pyörän selässä on taattu!