Lasten maastopyörät - Oikean kokoinen pyörä kaikenikäisille

Maastopyöräilyn nousun vanavedessä myös koko perheen kanssa tehtävien erilaisten pyöräretkien suosio kasvaa nopeasti.

Helppoja polkuja, hiekka ja metsäteitä on todella hauska ajella yhdessä, koko perheen voimin. Luonnosta nauttiminen ja kuntoilu yhdistyvät mukavasti. Yhteisiltä pyörä retkiltä jää aina erilaisia kokemuksia, joita on mukava muistella jälkikäteen.
 
Lasten ja nuorten yleiskäyttöön suunnitellussa maastopyörässä on samat asiat oleellisia kuin meille isommillekin pyöräilijöille. Pyörän oikea koko, käsiteltävyys ja keveys ovat tärkeitä juttuja. Modernissa lasten maastopyörässä on helppokäyttöinen ja täsmällinen vaihteisto, tehokkaat levyjarrut ja rullaavat mutta samalla maastossa pitävät renkaat.

Lasten maastopyörän kokoon ja ajoasentoon kannattaa kiinnittää huomiota. Oikean kokoisella ja tyyppisellä pyörällä lapselle saavutetaan ajomukava ja kevyesti käsiteltävä sekä myös huomattavasti turvallisempi pyörä. 

Lasten maastopyörä on pääsääntöisesti myös jokapäiväisessä yleiskäytössä. Kannattaa varmistaa että pyörä on joko varusteltu valmiiksi tai pyörässä on asianmukaiset asennuspaikat tarvittaville varusteille.

Madison mallisto kattaa kaikki lasten ja nuorten maastopyörät ikään ja kokoon katsomatta. 

Pyörät ovat moderneja, tasokkailla komponenteilla ja loistavalla hinta-laatusuhteella varustettuja. Kaikissa Madison maastopyörämalleissa on perusvarustelu valmiina. Seisontatuki, soittokello ja heijastimet. Pyörä on myös helppo varustella tarvittavilla varusteilla valmiiden asennuspaikkojen ansiosta. 

Madison lasten ja nuorten pyörien rungot, ajoasento, tankoleveydet, kampimitat ja voimansiirron välitykset – kaikki on mietitty perheen junioreiden helppoa ja turvallista pyöräilyä silmällä pitäen.

Malleissa on laadukkaat nuorisolle suunnitellut istuimet, kädensijat, polkimet jne. komponentit sekä jämäkät MDN -kaksoisseinämävanteet jotka kestävät nuorison aktiivisessa käytössä.

Uutta Madison lasten maastopyörämallistoon!

Madison mallisto täydentyy kesällä 2019 upealla 20" lasten maastopyörällä, jolla myös perheen pienimmät juniorit pääsevät laajentamaan reviiriään. 
 
Moderni kevyt ja jäykällä etuhaarukalla varustettu alumiinirunkoinen maastopyörä, jossa vaihteistona Shimano Altus 7 lapselle helppokäyttöisellä Revoshift -vaihtimella. Ragen tehokkaat levyjarrut pysäyttävät vauhdin turvallisesti kaikissa tilanteissa. Pyörän kevyesti rullaavat Race Jr - renkaat antavat loistavan pidon ja varman tuntuman maastoon. 
 
Rage 20" on täysin KidFit – konseptin mukainen pyörä. Kaikki rungon ja komponenttien mitoitukset on optimoitu junioripyöräilijälle. Pyörän Käyttäjäkokosuositus on 110 - 135 cm. 
 
Madisonilla lapsi nauttii ja pyöräilee turvallisesti. Rage 20” on pihapiirin tyylikkäin ja halutuin juniorimaasturi! Suositushinta tälle uutuudelle on 349,00€

Isommille kouluikäisille upeat 24" ja 26" maastopyörät

Kouluikäisten pyörät ovat pääosin aktiivisessa ja kovassa käytössä. jolloin maastopyörä on loistava vaihtoehto. 

Rage 24" lasten maastopyörä on todella matalalla 12"/30cm rungolla. Pyörää on helppo käsitellä ja turvallista ajaa. Shimano 21 - vaihteisesta lasten maastopyörästä löytyy aina sopiva vaihde jyrkempiin mäkiin ja vaihtuviin ajotilanteisiin. Säädettävä preload-joustohaarukka tasoittaa menoa maastossa. Käyttäjäkokosuositus 125-150 cm. Erinomainen valinta nuorison yleispyöräksi tai maastoon. Ehdottomasti kotikulmien upein maasturi. Tutustu lisää Rage 24" lasten maastopyörään. Suositushinta 349,00€
 
Rage 26" nuorten maastopyörä on sopivan matalalla 14"/35cm rungolla. Pyörää on helppo käsitellä ja turvallista ajaa. Shimano 21 - vaihteisesta nuorison maastopyörästä löytyy aina sopiva vaihde jyrkempiin mäkiin ja vaihtuviin ajotilanteisiin. Säädettävä preload-joustohaarukka tasoittaa menoa maastossa. Käyttäjäkokosuositus 135-160 cm. Erinomainen valinta nuorison yleispyöräksi tai maastoon. Ehdottomasti kotikulmien upein maasturi. Tutustu lisää Rage 26" nuorten maastopyörään. Suositushinta 349,00€

Varttuneemmalle nuorisolle ja aikuisille Rage 27.5” ja 29” maastopyörät

Moderni Rage maastopyörä sopii jo hiukan vaativampaan makuun ja vakavampaan menoon. Kahta eri rengas ja runkokokoa, joista jokaiselle löytyy sopiva. Ragen Shimano Acera 24 – vaihteisto, Rapidfire -vaihtimin on täsmällisesti mukana kaikissa ajotilanteissa. Tuntumaltaan loistavat hydrauliset levyjarrut pysäyttävät tehokkaasti. Säädettävästä preload-joustohaarukasta löytyy myös mekaaninen lukitus, jolla haarukan saa täysin jäykäksi. Loistava ominaisuus katukäytössä.

Kokonaisuutena loistavan ajotuntuman pyörä, joka soveltuu hyvin myös talvipyöräilyyn. Runkokoot 16”/40cm ja 18”/ 45cm. Tutustu lisää Rage 27.5" ja Rage 29" maastopyöriin. Pyörämallien suositushinta 479,00€
 

Madison mallisto kattaa kaikki lasten ja nuorten maastopyörät ikään ja kokoon katsomatta. 

Pyörät ovat moderneja, tasokkailla komponenteilla ja loistavalla hinta-laatusuhteella varustettuja. Kaikissa Madison maastopyörämalleissa on perusvarustelu valmiina. Seisontatuki, soittokello ja heijastimet. Pyörää on myös helppo varustella tarvittavilla varusteilla valmiiden asennuspaikkojen ansiosta. 

Luotettavaa tekniikkaa
Jokainen Madison komponentti on tarkoin valittu ja testattu. Kaikissa maastopyörämalleissa on laadukkaat kasettikeskiöt, navat ja kevennetyt alumiinikammet. Madison -kaksoisseinämävanteet ovat todella jämäkät ja kestävät käytössä.

Turvallinen valinta
Madison -pyörät on suunniteltu ja valmistettu pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Kaikilla pyörämalleilla on 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuoden takuuaika muilla komponenteilla.

Muista pyöräkaupoilla!

Pyörähankinnan ohessa on hyvä muistaa pyöräilijän tärkeimmät varusteet – kypärä, lukko ja pyöränlamppu.
 
Kypärämalleissa on nykyään niin paljon valinnanvaraa, että jokainen löytää niiden joukosta varmasti itseään miellyttävän vaihtoehdon. Ulkonäkö ja tyyli ovat tärkeitä juttuja.  Kannattaa kiinnittää huomiota kypärän istuvuuteen, hihnojen ja kiristimen helppoon käytettävyyteen. Maastopyöräilyyn löytyy valikoimaa myös nuorille täysin samoilla teknisillä ominaisuuksilla kuin aikuisille.

Vaikka pyörä usein ostetaan valoisaan aikaan keväällä tai kesällä, pyöränlamppu kannattaa hankkia samalla. Näin se on valmiina syysiltojen pimetessä. Valoksi kannattaa valita lapselle helposti kiinnitettävä ja ladattava led-valaisin. Valoteholtaan n. 120 - 300 lumen on riittävästi peruskäyttöön ja akkukin kestää kauemmin. Takavalo on tärkeä turvallisuuden kannalta. Takavalon tärkein ominaisuus on, että pyöräilijä näkyy riittävästi muille tielläliikkujille.

Turvallinen ja käyttömukava lukko on tärkeä varuste jokaiselle pyöräilevälle. Maastopyörään kannattaa harkita esimerkiksi tukevaa ketju tai taittolukkoa. Ne on helppo asentaa pyörään kuljetuksen ajaksi ja huomattavasti turvallisempia kuin vaijerilukot. Jos mielit perinteisempää pyörän runkoon kiinnitettävää runkolukkoa varmista, että pyörässä on asennuspaikat lukolle.

Madisonia on saatavilla laajalti pyörä ja urheiluliikkeissä sekä Citymarketeissa ympäri Suomen. Tutustu Sinäkin Madisoniin! 

Panostamme suunnittelussamme laatuun ja yksityiskohtiin, jotta Madison olisi Sinulle oikea valinta