Classic - mukavat kaupunkipyörät

Kaupunkipyörä on vaihtoehto Sinulle, joka haluat kevyesti kulkevan ja ajoasennoltaan mukavan pyörän!

Classicit ovat pääosin napavaihteisia (1-8 vaihdetta) ja jalkajarrullisia pyörämalleja. Nämä pyörät ovat parhaimmillaan melko rauhallisella vauhdilla tehtävillä lyhyillä ja keskipitkillä päivämatkoilla.

Runkomuotoilun ansiosta pyörän päälle on todella helppo nousta. Pyörä on vakaa ja mukava ajaa. Ajoasento on pysty ja rento, ympäristön ja liikenteen seuraaminen helppoa.

Pyörä on pääsääntöisesti varusteltu valmiiksi ja mahdollisimman helppokäyttöinen ja huoleton aktiiviseen arkikäyttöön.   

Madison classic-mallit ovat moderneja ja ajoasennoltaan rentoja.

Madison -rungot ovat tukevia ja suunniteltu isommallekin pyöräilijälle. Pyörä on vakaa ja mukava ajaa. Tavaratelineet ovat moderneja, soveltuvat isommallekin kuormalle ja säilyttävät ulkoasunsa kuin uutena.

Pyörien vaihteistona käytämme laadukkaita ja tunnettuja Shimano -komponentteja. Kaikissa classic-pyörissä on täsmällisesti toimiva, helppokäyttöinen ja mahdollisimman huoleton vaihteisto.

Kaikki komponentit valitsemme pitkien käyttö ja testiprosessiemme kautta.

Istuimet ovat moderneja italialaisen Selle Monte Grappan valmistamia ja mm. kädensijat, heijastimet ja ketjusuojat pääosin suomalaisen Herrmansin valmistamia.

Kaikissa malleissa laadukkaat komponentit ja mm. Madison -kaksoisseinämävanteet jotka ovat tukevat ajaa ja kestävät käytössä. Mielestämme myös paremman näköiset.

Malleissa on erinomainen varustelutaso. runkolukko, yksilöllisesti säädettävä ohjainkannatin, tavarateline, etukori, seisontatuki, soittokello ja heijastimet pääosin vakiona.

Panostamme paljon laatuun ja yksityiskohtiin, jotta Madison olisi Sinulle oikea valinta.

Katso kaikki Madison Classic -mallit!