City - naisten ja miesten kaupunkipyörät

Citypyörä on vaihtoehto Sinulle, joka haluat kevyesti rullaavan, monikäyttöisen ja huolettoman pyörän!

Citypyörät ovat pääosin napavaihteisia (1-8 vaihdetta) ja jalkajarrullisia pyörämalleja. Nämä pyörät ovat parhaimmillaan tasaisella vauhdilla tehtävillä lyhyillä ja keskipitkillä päivämatkoilla.

Citypyörä on kevyt, ketterä ja mukava ajaa. Ajoasento on pysty ja rento jolloin ympäristön sekä liikenteen seuraaminen on helppoa. Citypyörä on pääsääntöisesti varusteltu valmiiksi ja pyörän käyttäminen suunniteltu mahdollisimman helpoksi.

Citypyörä monipuolinen sekä huoleton pyörä joka sopii aktiiviseen arkikäyttöön, retkille, työmatkoille tai vaikka kevyeen kuntoiluun. 

Madison citypyörät ovat moderneja ja ajoasennoltaan rentoja.

Madison -rungot ovat tukevia ja suunniteltu isommallekin pyöräilijälle. Pyörä on kevytkulkuinen ja mukava ajaa. Tavaratelineet ovat moderneja, soveltuvat isommallekin kuormalle ja säilyttävät ulkoasunsa kuin uutena.

Citypyörien vaihteistona käytämme laadukkaita ja tunnettuja Shimano -komponentteja. Kaikissa citypyörissä on täsmällisesti toimiva, helppokäyttöinen ja mahdollisimman huoleton vaihteisto.

Kaikki komponentit valitsemme pitkien käyttö ja testiprosessiemme kautta.

Istuimet ovat moderneja italialaisen Selle Monte Grappan valmistamia ja mm. kädensijat, heijastimet ja ketjusuojat pääosin suomalaisen Herrmansin valmistamia.

Kaikissa malleissa laadukkaat komponentit ja mm. Madison -kaksoisseinämävanteet jotka ovat tukevat ajaa ja kestävät käytössä. Mielestämme myös paremman näköiset.

Malleissa on erinomainen varustelutaso. runkolukko, yksilöllisesti säädettävä ohjainkannatin, tavarateline, seisontatuki, soittokello ja heijastimet pääosin vakiona.

Panostamme paljon laatuun ja yksityiskohtiin, jotta Madison olisi Sinulle oikea valinta.

Katso kaikki Madison Citypyörät!