City - naisten ja miesten Citypyörät

Citypyörä on vaihtoehto Sinulle, joka haluat kevyesti rullaavan, monikäyttöisen ja huolettoman pyörän!

Citypyörät ovat pääosin napavaihteisia (1-8 vaihdetta) ja jalkajarrullisia pyörämalleja. Nämä pyörät ovat parhaimmillaan tasaisella vauhdilla tehtävillä lyhyillä ja keskipitkillä päivämatkoilla.

Citypyörä on kevyt, ketterä ja mukava ajaa. Ajoasento on pysty ja rento jolloin ympäristön sekä liikenteen seuraaminen on helppoa. Citypyörä on pääsääntöisesti varusteltu valmiiksi ja pyörän käyttäminen suunniteltu mahdollisimman helpoksi.

Citypyörä monipuolinen sekä huoleton pyörä joka sopii aktiiviseen arkikäyttöön, retkille, työmatkoille tai vaikka kevyeen kuntoiluun. 

Madison citypyörät ovat moderneja ja ajoasennoltaan rentoja.

Madison -rungot ovat tukevia ja suunniteltu isommallekin pyöräilijälle. Pyörä on kevytkulkuinen ja mukava ajaa. Tavaratelineet ovat moderneja, soveltuvat isommallekin kuormalle ja säilyttävät ulkoasunsa kuin uutena.

Citypyörien vaihteistona käytämme laadukkaita ja tunnettuja Shimano -komponentteja. Kaikissa citypyörissä on täsmällisesti toimiva, helppokäyttöinen ja mahdollisimman huoleton vaihteisto.

Kevytkulkuinen Firenze on edullisen hintaluokan citypyörä, josta omat mallit miehille ja naisille. Täsmällinen ja helppokäyttöinen vaihteisto, tehokkaat V-jarrut ja loistava varustelutaso. Monikäyttöinen ja loistavan hinta-laatusuhteen pyörä. Tutustu lisää Firenzeen!

Garda on tyylikäs, vauhdikas ja kevyesti kulkeva naisten citypyörä. Laadukas suosikkimalli on tukeva ja vakaa ajaa. Pyörässä huoleton Shimano nexus 7 -napavaihteisto jalkajarrulla. Täysin varusteltu trendikäs malli soveltuu erittäin laajasti kaikenikäisille. Tutustu lisää Gardaan!

Siena on trenditietoisen naisen citypyörä, joka on täynnä tyyliä ja yksityiskohtia. Upea mixte-runko on aina muodissa ja kääntää katseet. Sienaa on saatavilla 3 tai 7 -napavaihteisena, molemmat jalkajarrullisia. Monikäyttöinen ja täysin varusteltu citypyörä. Tutustu lisää Sienaan!

Monza on tyylikäs, vauhdikas ja kevyesti kulkeva miesten citypyörä. Laadukas suosikkimalli on tukeva ja vakaa ajettava. Pyörässä huoleton Shimano nexus 7 -napavaihteisto jalkajarrulla. Monikäyttöinen ja täysin varusteltu klassikko. Tutustu lisää Monzaan!

San Remo on tyylikäs, vauhdikas ja kevyesti kulkeva miesten citypyörä. Laadukas uutuusmalli on tukeva ja vakaa ajettava. Pyörässä huoleton Shimano nexus 3 -napavaihteisto jalkajarrulla. Loistava hinta-laatusuhteen pyörä. Tutustu lisää San Remoon!
 

Kaikki komponentit valitsemme pitkien käyttö ja testiprosessiemme kautta.

Istuimet ovat moderneja italialaisen Selle Monte Grappan valmistamia ja mm. kädensijat, heijastimet ja ketjusuojat pääosin suomalaisen Herrmansin valmistamia.

Kaikissa malleissa laadukkaat komponentit ja mm. Madison -kaksoisseinämävanteet jotka ovat tukevat ajaa ja kestävät käytössä. Mielestämme myös paremman näköiset.

Malleissa on erinomainen varustelutaso. runkolukko, yksilöllisesti säädettävä ohjainkannatin, tavarateline, seisontatuki, soittokello ja heijastimet pääosin vakiona.

Panostamme paljon laatuun ja yksityiskohtiin, jotta Madison olisi Sinulle oikea valinta.

Katso kaikki Madison Citypyörät!