Ajankohtaista

Lastenistuin pyörään - vinkit turvaistuimen hankintaan

Moni kuljettaa lasta jo varhain lastenistuimessa. Pyöräillen matka sujuu yhdessä nopeasti ja mukavasti. Mutta mitä kannattaa ottaa huomioon lastenistuinta hankittaessa?

Istuin kasvaa lapsen mukana

Suositusikäraja lastenistuissa istuvalle lapselle on noin 9 kk. Suositusikää tärkeämpää on, että lapsi osaa kunnolla istua itse. Painorajat takaistuimissa ulottuvat noin 22 kg asti ja laadukkaammissa istuimissa on helppo muuttaa säätöjä kasvavan lapsen tarpeisiin.

Polkupyörän renkaat - renkaan valintaopas

Oikean renkaan ostaminen varsinkaan erittäin vanhaan pyörään ei ole aina helppoa. Samalla ilmoitetulla tuumakoolla on aikojen saatossa tehty eri kokoisia vanteita, mikä vaikeuttaa joskus oikean renkaan löytämistä. 

Ulkorengas, miten valitsen oikean?

Polkupyörän rengaskokojen merkintätapoja on useita ja siksi oikean löytäminen saattaa monelle tuntua hiukan haasteelliselta. Valtaosaan pyöristä on kuitenkin helppo valita oikea ulkorengas.

Sähköpyöräily - millaisen sähköpyörän valitsen?

Sähköpyörien laajasta valikoimasta löytyy vaihtoehto jokaiseen käyttö tarpeeseen 

Sähköpyörällä ajaminen on kuin pyöräilisit aina myötätuuleen. Sporttinen työmatkapyörä, täysverinen maastopyörä vai perinteinen kaupunkipyörä.

Millainen olisi paras sähköpyörä juuri sinulle?

Kokemuksen kautta voimme sanoa, että harva edes aavistaa ostohetkellä, miten paljon tulee pyöräilemään, kun hankkii sähköpyörän. Siksi erilaisia pyörätyyppejä ja malleja kannattaa kokeilla ennen ostopäätöstä.

Taittolukko, vaijerilukko vai ketjulukko - Lukitse pyöräsi oikein!

 

Pyörävarkauksia tapahtuu paljon varsinkin suuremmissa kaupungeissa.

Paras keino estää pyörävarkauksia on säilyttää pyörä sisällä, lukitussa tilassa ja lisäksi lukita se erikseen kiinteään kohteeseen jämäkällä lukolla.

Periaatteessa kaikki lukot ovat murrettavissa, osan murtamiseen menee vaan niin kauan aikaa, että varas jättää pyörän rauhaan ja keskittyy helpommin anastettaviin yksilöihin.

Pyörällä retkeilyvarusteiden kanssa - Miten valita omaan tarkoitukseen sopivat lisävarusteet?

Kesä on retkeilyn sesonkiaikaa. Lapsille suomen suvi tarkoittaa usein kesäleirien luvattua aikaa, aikuisille puolestaan mökkikauden suomaa kiireettömyyttä ja rauhaa.

Uusi mallisto 2019

Uusi mallisto 2019!

Madison mallisto on saanut täysin uuden ilmeen kauteen 2019. Olemme uudistaneet mallistoa urakalla ja valinneet paljon uusia trendikkäitä värejä. Uudesta mallistosta löytyy laadukas pyörä perheen jokaiselle pyöräilijälle!

Kurkkaa uuteen mallistoon tästä!

Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät tästä

Aito ja tyylikäs mummopyörä!

Riva on piirun persoonallisempi ja sulavalinjainen naistenpyörä, joka pitää sisällään modernia tekniikkaa.

 
Rivan laadukas teräsrunko on kevyt, kestävä ja vakaa ajettava. Jalkajarrulla varustettu mukava 3-vaihteinen pyörä soveltuu täydellisesti niin kaupunkiin kauppareissuille kuin maaseuturetkille. 

Rennon peruspyörän tyyliin ajoasento on pysty ja tankoa säätämällä jokaiselle löytyy aina oikea ja yksilöllinen ajoasento.

Sport - monikäyttöiset maastopyörät

Maastopyörä on Sinulle, joka haluat monikäyttöisen pyörän sporttiseen ajoon. 

Yleiskäyttöön suunnitellut maastopyörät ovat kotonaan työmatkoilla, retkillä, kuntoilussa tai joka päiväisessä arkikäytössä. Moderni maastopyörä on mukava ja tukeva ajaa kaikilla alustoilla.

Ajo-asento on hieman urheilullisempi ja pyörä melkeinpä janoaa vauhdikasta menoa. Maastopyörässä on nopeasti toimiva laajan välitysalueen vaihteisto jolloin myös jyrkkiin ylämäkiin ja nopeasti vaihtuviin tilanteisiin löytyy aina sopiva vaihde.