Ajankohtaista

Pyöräliike ja pyörähuolto – kaikki pyöräilyn palvelut lähelläsi

Kevät ja kesä ovat kiireisintä aikaa pyöräliikkeissä ja pyörähuolloissa!

Uudet pyörät vaihtavat omistajaa ja pyöriä huolletaan sekä korjataan jokaisen asiakkaan oma tarpeen mukaan. Suomi on täynnä perinteikkäitä pyöräkauppoja ja korjaamoita monessa sukupolvessa. Hyvä asiakaspalvelu, ammattitaito ja intohimo pyöräilyyn saavat asiakkaat näihin liikkeisiin sukupolvesta toiseen.

Talvipyöräily sopii meille kaikille

Talvipyöräilyn aloittaminen on helppoa kenelle tahansa 

Kelin mukaan sopivilla vaatteilla, pyöräilyvarusteilla sekä ennakkoluulottomalla asenteella talvipyöräily on mukavaa ja turvallista liikuntaa. Talvipyöräily on omiaan myös työmatkalaiselle, joka hoitaa peruskuntoaan uhraamatta siihen sen enempää päivästä aikaa.

Käytetty polkupyörä - vinkit käytetyn polkupyörän ostajalle

Käytetty polkupyörä on keväällä monella mielessä varsinkin kun hankitaan pyörää kasvuikäisille lapsille tai nuorisolle. Samoin jos pyörää käytetään vain satunnaisesti siihen ei luonnollisesti ole halua sijoittaa isompia rahasummia. 
 
Lähiseudun pyöräliike tai pyörähuolto on usein oiva paikka käytettyä polkupyörää etsiessä . Pyöräliike korjauttaa ja huoltaa aina käytetyn pyörän ennen myyntiä jolloin se on turvallinen ja huoleton hankinta.

Uusi pyörämallisto 2020

Madison mallisto on saanut täysin uuden ilmeen kauteen 2020.

Olemme uudistaneet mallistoa urakalla ja valinneet kevään uusia trendikkäitä värejä. Madison mallistosta löytyy laadukas pyörä perheen jokaiselle pyöräilijälle!

Kurkkaa uuteen mallistoon tästä!

Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät tästä

Budapest - Naisten pyörä jonka suosio kasvaa vuodesta toiseen

BUDAPEST ON TRENDIKKÄÄN KAUNIS NAISTEN PYÖRÄ!

Budapest on naisten pyörämalliston suosikki, jossa yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö, käyttömukavuus, loistavat ajo-ominaisuudet ja Madisoneista tuttu erinomainen hinta-laatusuhde.

Matalan jalannostokorkeuden ansiosta pyörän päälle on vaivaton nousta ja pyörämalli soveltuu helposti käytettäväksi esimerkiksi lastenistuimen kanssa. Budapest soveltuukin monelle mukavaa ja kevytkulkuista pyörää arvostavalle.

Sähköpyörät - Shimano Steps kulkee askeleen edellä

Sähköpyörät yleistyvät suomessa hurjaa vauhtia kauppakasseina katukuvassa, työmatkoilla mutta myös harrastajilla poluilla maastossa.

Sähköpyörä ja sen ominaisuudet koostuvat käytännössä kahdesta pääraaka-aineesta. Millainen pyörä ja avustusjärjestelmä siinä on?

Shimano on markkinajohtaja Suomessa ja käytämme laadukasta tekniikkaa myös Madison pyörissämme.

Polkupyörän nastarenkaat - Suomi Tyres

Suomessa liukkaat kelit alkavat jo lokakuussa ja saattavat yllättää pyöräilijän aina huhtikuulle asti.

Talvipyöräily on mukavaa ja turvallista kunhan hankkii talveksi pyörään kunnolliset nastarenkaat, aivan kuten autoillessakin.

Etelässä nollan tuntumassa vaihteleva lämpötila ja lumen alla piilevä jää saattavat tehdä pyöräilijän reitistä kesärenkailla arvaamattoman. Varo talvella äkkinäisiä ajoliikkeitä, tien epätasaisuuksia ja kiinnitä huomiota jarrutusmatkaan risteyksissä sekä tien ylityksissä.

Sähköpyörä - Mikä on parasta sähköpyörässä?

SÄHKÖPYÖRÄILYN SUOSIO ON KOVASSA KASVUSSA SUOMESSA JA MAAILMALLA.

Sähköpyörää käytetään paljon arjen liikkumiseen, työmatkapyöräilyyn, erilaisilla retkillä kuntoiluun. Erona tavalliseen pyörään on lähinnä sähkömoottorin avustus, jonka voimakkuutta voit säätää oman tarpeen mukaan.

Sähköpyöriä ja avustusjärjestelmiä on nykyään saatavilla monenlaisia. Sähköpyörän harkitsevan on paras ensin miettiä omaa käyttötarkoitusta, kokeilla ja vertailla erilaisia pyörätyyppejä sekä avustusjärjestelmiä ennen hankintaa!

KidFit valintaopas -Oikean kokoinen polkupyörä lapselle

Oikean kokoisen lasten polkupyörän valintaan voidaan pitää perussääntönä, että lapsen tulee yltää molemmilla jaloilla tukevasti maahan, satulan ollessa niin alhaalla kuin sen saa.

Oikean kokoinen pyörä on ehkä tärkein asia lapsen pyöräilytaitojen kehittymisen mutta myös turvallisuuden vuoksi. Lasten polkupyörään kannattaakin ostaa sopivasti, ei liikaa kasvuvaraa!

Madison Genova - Tyylikäs ja kevyesti kulkeva matalarunkopyörä

Madison Genova on aidosti tyylikkään kaunis ja täysin varusteltu matalarunkoinen polkupyörä.

Matalan jalannostokorkeuden ansiosta pyörän päälle on uskomattoman helppo nousta. Matalarunkopyörä on mietitty erityisesti senioripyöräilijöiden tarpeita huomioden, mutta soveltuu kaikille helppoa ja kevytkulkuista pyörää arvostaville.

Genova on jalkajarrulla varustettu huoleton Shimano Nexus 3-vaihteinen matalarunkopyörä, jonka ajoasento on kaupunkipyörälle tyypillisesti mukavan rento. Tankoa säätämällä jokaiselle löytyy aina oikea ja yksilöllinen ajoasento.