Aito ja tyylikäs mummopyörä!

Moderni mummopyörä on jämäkkä, ketterä käsitellä ja kevyt ajaa.

Se soveltuu loistavasti käyttöpyöräksi lähes kaikille aikuisille, niin nuoremmalle opiskelijalle kaupunkiin kuin mummolle maaseuturetkille.

Ajomukavuus, kestävyys ja ajaton tyyli ovat tärkeitä pyörälle, jolla on tarkoitus ajella useita vuosia. Laadukas pyörä näyttää hyvältä uutena mutta myös vuosien käytön jälkeen. 

Madisonilla on pitkä kokemus klassikko pyörien valmistuksesta ja haluamme tuoda niihin aina ajan hermolla olevaa tekniikkaa. Laadukkaat komponentit ja loppuun viedyt yksityiskohdat viimeistelevät aidon Madison klassikon.

Riva 3

Madison Riva 3 on piirun persoonallisempi ja sulavalinjainen naistenpyörä, joka pitää sisällään modernia tekniikkaa.Rivan laadukas teräsrunko on kevyt, kestävä ja vakaa ajettava. Jalkajarrulla varustettu mukava 3-vaihteinen pyörä soveltuu täydellisesti niin kaupunkiin kauppareissuille kuin maaseuturetkille.

Rennon peruspyörän tyyliin ajoasento on pysty ja tankoa säätämällä jokaiselle löytyy aina oikea ja yksilöllinen ajoasento.

Kermanvärinen Riva on aina muodissa. Ruskeat Herrmans -kädensijat, Italialainen Selle Monte Grappa -mukavuusistuin ja leveät Kenda -renkaat ovat osa ulkonäköä mutta ennen kaikkea ajomukavuutta, johon tulet ihastumaan koeajolla.

Roma 3

Tyylikäs juhlamallimme Roma 3 on suosittu ja aina tyylikäs klassikko. Laadukas teräsrunko on kevyt, kestävä ja vakaa ajettava. Jalkajarrulla varustettu mukava 3-vaihteinen pyörä kääntää katseet missä ikinä sillä liikutkin.

Rennon peruspyörän tyyliin ajoasento on pysty ja tankoa säätämällä jokaiselle löytyy aina oikea ja yksilöllinen ajoasento. Ruskeat Herrmans -kädensijat, Italialainen Selle Monte Grappa -mukavuusistuin ja leveät Kenda -renkaat ovat osa ulkonäköä mutta ennen kaikkea ajomukavuutta, johon tulet ihastumaan koeajolla. Pienemmät tavarat kulkevat mukavasti pyörän tilavassa polyrottinkikorissa.

Aidot Madison -klassikot tarjoavat huoletonta ja mukavaa menoa vuosiksi eteenpäin.

Kaikilla Madison pyörämalleilla on 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuoden takuuaika muilla komponenteilla.

Tutustu Rivaan ja muihin Madison Classiceihin!