Sport - maastopyörät

Pyörä Sinulle, joka haluat urheilullisen ja monikäyttöisen pyörän.

Yleiskäyttöön suunnitellut maasturit ovat kotonaan työmatkoilla, retkillä tai joka päiväisessä arkikäytössä. Maasturi on mukava ja tukeva ajaa kaikilla alustoilla.

Ajo-asento on hieman urheilullisempi ja pyörä melkeinpä janoaa vauhdikasta menoa. Tyypillisesti maastureissa on laajan välitysalueen vaihteisto ja erittäin tehokkaat jarrut.

Maastopyörä on helppo varustella henkilökohtaisen käyttötarpeen mukaan ja ne soveltuvat hyvin myös talvipyöräilyyn.

Madison maasturit ovat moderneja ja ajoasennoltaan mukavia

Rungot ovat kevyitä, jäykkiä ja suunniteltu isommallekin pyöräilijälle. Rage on nopea, ketterä, soveltuu loistavasti erilaisille alustoille ja ympärivuotiseen käyttöön.

Komponentit valitsemme pitkien laatu ja -testiprosessiemme kautta

Pyörien vaihteistona käytämme laadukkaita ja tunnettuja Shimano -komponentteja. Kaikissa Madison MTB -malleissa on täsmällisesti toimiva ja urheilulliseen ajoon suunniteltu voimansiirto sekä vaihtimet.

Hydrauliset levyjarrut ovat tunnokkaat, käyttömukavat ja pysäyttävät tehokkaasti kaikissa olosuhteissa.

Yksilöllisesti säädettävä joustohaarukka tasoittaa maaston epätasaisuuksia. Mekaanisella lukolla varustettu joustohaarukka on lukittavissa kädenkäänteessä ja lisää pyörän monipuolisuutta.

Tyylikkäät ja käyttömukavat MTB Race -istuimet, Supergrip -kädensijat, MGH flat-polkimet soveltuvat täydellisesti sporttisempaan maastopyörään.

Malleissa laadukkaat kasettikeskiöt, navat ja kevennetyt alumiinikammet. Madison -kaksoisseinämävanteet ovat jämäkät ja kestävät käytössä.

Madison tarjoaa hyvän perusvarustelun valmiina

Madison maastopyörämalleissa säädettävä seisontatuki, soittokello ja heijastimet vakiona. 

Pyörää on helppo varustella lisätarvikkeilla yksilöllisen käyttötarpeen mukaan valmiiden asennuspaikkojen ansiosta. 

Turvallinen valinta

Madison -pyörät on suunniteltu ja valmistettu pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Kaikilla pyörämalleilla on 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuoden takuuaika muilla komponenteilla.

Katso Madison Sport -mallit tästä!