Sport - hybridipyörät

Pyörä Sinulle, joka haluat urheilullisen, kevyesti kulkevan ja monikäyttöisen pyörän.

Hybridit ovat parhaimmillaan työmatkoilla, retkillä tai arkikäytössä. Ajo-asento on hieman urheilullisempi ja pyörä melkeimpä janoaa vauhdikasta menoa.

Tyypillisesti hybrideissä on laajan välitysalueen vaihteisto ja erittäin tehokkaat jarrut. Hybridi -pyörä on helppo varustella henkilökohtaisen käyttötarpeen mukaan ja ne soveltuvat hyvin myös ympärivuotiseen pyöräilyyn.
 

Madison hybridit ovat moderneja ja ajoasennoltaan mukavia.

Rungot ovat kevyitä, jäykkiä ja suunniteltu isommallekin pyöräilijälle. Pyörät ovat nopeita, kevyitä käsitellä ja soveltuvat loistavasti myös ympärivuotiseen käyttöön.

Pyörien vaihteistona käytämme laadukkaita ja tunnettuja Shimano -komponentteja. Kaikissa Madison hybrideissä on täsmällisesti toimiva, helppokäyttöinen ja urheilulliseen ajoon suunniteltu voimansiirto sekä vaihtimet. Tehokkaat levyjarrut pysäyttävät nopeasti kaikissa sääolosuhteissa.
 

Kaikki komponentit valitsemme pitkien käyttö ja testiprosessiemme kautta.

Madison Sport -istuimet ja ergonomiset kädensijat ovat laadukkaita, käyttömukavia ja soveltuvat täydellisesti sporttisempaan pyörään.

Kaikissa malleissa on alumiiniset Madison -kaksoisseinämävanteet jotka kestävät käytössä. Mielestämme myös paremman näköiset.

Madison tarjoaa hyvän perusvarustelun valmiina.

Madison Hybrid -malleissa lokasuojat, seisontatuki, soittokello ja heijastimet vakiona. 

Pyörää on helppo varustella erilaisilla tarvikkeilla yksilöllisen käyttötarpeen mukaan valmiiden asennuspaikkojen ansiosta. 

Turvallinen valinta

Madison -pyörät on suunniteltu ja valmistettu pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Kaikilla pyörämalleilla on 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuoden takuuaika muilla komponenteilla.

Kaikki Madison Sport -mallit tästä!