Ajankohtaista

Sähköpyöräily - millaisen sähköpyörän valitsen?

Sähköavusteisten pyörien laajasta valikoimasta löytyy vaihtoehto jokaiseen käyttö tarpeeseen.

Sporttinen työmatkapyörä, täysverinen maastopyörä vai perinteinen kaupunkipyörä. Millainen pyörä sopisi juuri sinulle?

Kokemuksen kautta voimme todeta, että harva edes aavistaa ostohetkellä, miten paljon tulee pyöräilemään, kun hankkii sähköpyörän.

Mieti etukäteen ajatko silloin tällöin vai käytätkö pyörää päivittäin? Onko tavoitteenasi kunnon kohottaminen vai rento liikkuminen? Käytätkö pyörääsi työmatkoilla, kauppareissuilla vai rymisteletkö maastossa.

Lukitse pyöräsi oikein!

Pyörävarkaudet ovat ongelmana varsinkin suuremmissa kaupungeissa. Kohteeksi kelpaavat niin edullisemmat käyttöpyörät kuin kalliit harrastepyörät.

Paras keino estää pyörävarkaus on säilyttää pyörä sisällä, lukitussa tilassa ja lisäksi lukita se erikseen kiinteään kohteeseen.

Ammattimaisten varkaiden ollessa kyseessä ei tämäkään aina riitä. Kaikki lukot ovat murrettavissa, osan murtamiseen menee vaan niin kauan aikaa että varas jättää pyörän rauhaan ja keskittyy helpommin anastettaviin yksilöihin.

Pyörällä retkeilyvarusteiden kanssa - Miten valita omaan tarkoitukseen sopivat lisävarusteet?

Kesä on retkeilyn sesonkiaikaa. Lapsille suomen suvi tarkoittaa usein kesäleirien luvattua aikaa, aikuisille puolestaan mökkikauden suomaa kiireettömyyttä ja rauhaa.

Uusi mallisto 2019

Uusi mallisto 2019!

Madison mallisto on saanut täysin uuden ilmeen kauteen 2019. Olemme uudistaneet mallistoa urakalla ja valinneet paljon uusia trendikkäitä värejä. Uudesta mallistosta löytyy laadukas pyörä perheen jokaiselle pyöräilijälle!

Kurkkaa uuteen mallistoon tästä!

Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät tästä

Aito ja tyylikäs mummopyörä!

Riva on piirun persoonallisempi ja sulavalinjainen naistenpyörä, joka pitää sisällään modernia tekniikkaa.

 
Rivan laadukas teräsrunko on kevyt, kestävä ja vakaa ajettava. Jalkajarrulla varustettu mukava 3-vaihteinen pyörä soveltuu täydellisesti niin kaupunkiin kauppareissuille kuin maaseuturetkille. 

Rennon peruspyörän tyyliin ajoasento on pysty ja tankoa säätämällä jokaiselle löytyy aina oikea ja yksilöllinen ajoasento.

Sport - maastopyörät

Pyörä Sinulle, joka haluat urheilullisen ja monikäyttöisen pyörän.

Yleiskäyttöön suunnitellut maasturit ovat kotonaan työmatkoilla, retkillä tai joka päiväisessä arkikäytössä. Maasturi on mukava ja tukeva ajaa kaikilla alustoilla.

Ajo-asento on hieman urheilullisempi ja pyörä melkeinpä janoaa vauhdikasta menoa. Tyypillisesti maastureissa on laajan välitysalueen vaihteisto ja erittäin tehokkaat jarrut.

Maastopyörä on helppo varustella henkilökohtaisen käyttötarpeen mukaan ja ne soveltuvat hyvin myös talvipyöräilyyn.

Classic - kaupunkipyörät

Pyörä Sinulle, joka haluat kevyesti kulkevan ja ajoasennoltaan mukavan pyörän!

Classicit ovat pääosin napavaihteisia (1-8 vaihdetta) ja jalkajarrullisia pyörämalleja. Nämä pyörät ovat parhaimmillaan melko rauhallisella vauhdilla tehtävillä lyhyillä ja keskipitkillä päivämatkoilla.

Runkomuotoilun ansiosta pyörän päälle on todella helppo nousta. Pyörä on vakaa ja mukava ajaa. Ajoasento on pysty ja rento, ympäristön ja liikenteen seuraaminen helppoa.

City - kaupunkipyörät

Pyörä Sinulle, joka haluat kevyesti kulkevan ja monipuolisen pyörän!

City -pyörät ovat pääosin napavaihteisia (1-8 vaihdetta) ja jalkajarrullisia pyörämalleja. Nämä pyörät ovat parhaimmillaan tasaisella vauhdilla tehtävillä lyhyillä ja keskipitkillä päivämatkoilla.

Sport - hybridipyörät

Pyörä Sinulle, joka haluat urheilullisen, kevyesti kulkevan ja monikäyttöisen pyörän.

Hybridit ovat parhaimmillaan työmatkoilla, retkillä tai arkikäytössä. Ajo-asento on hieman urheilullisempi ja pyörä melkeimpä janoaa vauhdikasta menoa.