Ajankohtaista

Madison on aina luotettava pyörä

Madison on luotettava, kotimainen pyörämerkki, jonka mallistosta löytyy fillari jokaiselle perheenjäsenelle. Madisonin suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon Suomen pyöräilyolosuhteet.

Lasten edullisemmat laatupyörät!

Madison on kasvattanut vuosi vuodelta suosiotaan lasten pyörämerkkinä hyvän hinta-laatusuhteen, kestävyyden ja ajan hermolla olevan mallistonsa ansiosta. Mutta mikä tekee Madisonista hyvän vaihtoehdon muihin saman hintaluokan lastenpyöriin verrattuna?

Edullisemmat laatupyörät nuorille!

Kotimaiset Madison-nuortenpyörät on tehty kestämään Suomen olosuhteita ja kovaa käyttöä. Nuortenpyörien suunnittelu lähtee paitsi laadukkaiden ja pitkäikäisten komponenttien valinnasta myös tyylikkääseen ulkonäköön pyrkimisestä. Erinomainen hinta-laatusuhde onkin tehnyt Madisonista suositumman merkin muiden edullisempien laatupyörien joukossa.

Uusi mallisto 2018

Uusi mallisto 2018!

Madison mallisto on saanut uuden ilmeen kaudelle 2018.
Olemme uudistaneet mallistoa urakalla ja valinneet paljon uusia trendikkäitä kesän värejä. Lasten pyörävalikoimamme on laajentunut entisestään ja mallistosta löytyy pyörä perheen jokaiselle jäsenelle! Kurkkaa uuteen mallistoon tästä!

Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät tästä
 

Potkupyörä – mainio ensipyörä lapselle

Potkupyöräily on muutaman vuoden aikana noussut oikeaksi lastenpyöräilyn trendiksi. Se on turvallinen ja hauska tapa aloittaa pyöräilyharrastus jo varsin nuorena.

Madison – citypyöräilyn uusi tuleminen

Madison on Suomessa suunniteltu pyörämallisto, jonka painopiste on alusta asti ollut lastenpyörissä. Suunnittelun lähtökohtana ovat turvallisuus, luotettavuus, kestävyys, ja käytännöllisyys. Mutta miten Madisonin tarina sai alkunsa?