Ajankohtaista

Huolla pyöräsi kesäkuntoon!

Valoisat illat sekä koko perheen yhteiset kesäretket. Suomen suvi on pyöräilyn sesonkiaikaa.

Siinä vaiheessa, kun pyörä kolisee tai rahisee, on huoltoon useimmiten jo kiire. Oman ajomukavuuden ja -turvallisuuden vuoksi pyörän omistajan onkin viisasta tehdä määräaikaishuolloista rutiinia.
Olitpa sitten säitä uhmaava ympärivuotinen pyöräilijä tai kesäkauden aktiivipyöräilijä, nyt viimeistään on hyvä aika pysähtyä pyörähuollon äärelle.

PYÖRÄ ON HYVÄ LAHJA!

Vapautta symboloiva ja aikaa kestävä menopeli, pyörä, linkittyy elämän tärkeisiin hetkiin. 

Pyörä ostetaankin usein merkittävän elämäntapahtuman äärellä, esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi, koulun päätöksen kunniaksi, rippilahjaksi, ylioppilaslahjaksi tai eläkkeelle siirryttäessä. 

Lahjapyörää ostaessa on tärkeä ottaa huomioon käyttäjän koko ja käyttötarkoitus. Tuleeko pyörä lahjaksi lapselle, nuorelle vai aikuiselle? Entä tullaanko pyörää käyttämään enemmän maantie- vai kaupunkipyöräilyyn?
Pyöräkaupoilla voi tietysti myös leikitellä värien kanssa.

Madison on luotettava kotimainen pyörämerkki

Madison on luotettava, kotimainen pyörämerkki, jonka mallistosta löytyy fillari jokaiselle perheenjäsenelle. Madisonin suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon Suomen pyöräilyolosuhteet.

Madison tunnetaan luotettavana pyörämerkkinä, jonka valikoima palvelee vauvasta vaariin. Madisonin suunnittelu- ja kehitystyö tapahtuu Suomen Turussa. Madison on mainio arki- ja harrastepyörä, joka toimii kestävyytensä ansiosta pitkäaikaisena kulkuvälineenä.

Kunnollinen kypärä suojaa Sinua!

Sopivan pyöräilykypärän valinta ja säätäminen

Pyöräilykypärää valittaessa kannattaa miettiä ainakin seuraavia asioita:

1.    Mihin käyttöön kypärä tulee
2.    Kypärän istuvuus päähän
3.    Kypärän hinta ja laatu
4.    Kypärän turvallisuus

Kypärän käyttötarkoitus

Kypärän käyttötarkoitus ohjaa paljon kypärän valintaa. Tavalliseen työmatka-ajoon tai vapaa-ajan lenkeille löytyy hyvin yleiskypäriä, jotka ovat myös useimmiten edullisia. Yleiskypärät (kuva 1) ovat tyypillisesti hyvin ilmastoituja, päässä mukavia ja kevyitä kypäriä.

Lasten edullisemmat laatupyörät!

Madison on kasvattanut vuosi vuodelta suosiotaan lasten pyörämerkkinä hyvän hinta-laatusuhteen, kestävyyden ja ajan hermolla olevan mallistonsa ansiosta. Mutta mikä tekee Madisonista hyvän vaihtoehdon muihin saman hintaluokan lastenpyöriin verrattuna?

Madison on satsannut alusta asti lastenpyörämallien kehittämiseen ja suunnitteluun. Suunnittelutyön taustalla on paitsi ehdoton turvallisuus, helppo ajettavuus, tinkimätön kestävyys myös tuotannon kannalta järkevimpien komponenttien ja tehtaiden valinta.

Edullisemmat laatupyörät nuorille!

Kotimaiset Madison-nuortenpyörät on tehty kestämään Suomen olosuhteita ja kovaa käyttöä. Nuortenpyörien suunnittelu lähtee paitsi laadukkaiden ja pitkäikäisten komponenttien valinnasta myös tyylikkääseen ulkonäköön pyrkimisestä.

Erinomainen hinta-laatusuhde onkin tehnyt Madisonista yhden suosituimman merkin muiden edullisempien laatupyörien joukossa.

Uusi mallisto 2018

Uusi mallisto 2018!

Madison mallisto on saanut uuden ilmeen kaudelle 2018.
Olemme uudistaneet mallistoa urakalla ja valinneet paljon uusia trendikkäitä kesän värejä. Lasten pyörävalikoimamme on laajentunut entisestään ja mallistosta löytyy pyörä perheen jokaiselle jäsenelle! Kurkkaa uuteen mallistoon tästä!

Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät tästä
 

Potkupyörä – mainio ensipyörä lapselle

Potkupyöräily on muutaman vuoden aikana noussut oikeaksi lastenpyöräilyn trendiksi. Se on turvallinen ja hauska tapa aloittaa pyöräilyharrastus jo varsin nuorena.

Madison – citypyöräilyn uusi tuleminen

Madison on Suomessa suunniteltu pyörämallisto, jonka painopiste on alusta asti ollut lastenpyörissä. Suunnittelun lähtökohtana ovat turvallisuus, luotettavuus, kestävyys, ja käytännöllisyys. Mutta miten Madisonin tarina sai alkunsa?

Eletään vuotta 1994. Maastopyöräilybuumi on varastanut huomion citypyöristä ja pyörien kehitys tuntuu pysähtyneen. Pitkään pyörien maailmassa työskennellyt pyöräguru ja Huntteri Oy:n toimitusjohtaja Tapio Hirvaskari saa idean lähteä kehittämään kotimaista arkipyörämerkkiä.